|
Fethiye Ulaşım | Ana sayfa | Giriş yap | Kayıt ol | Yardım | Son eklenenler | Ara |
|
|
| Forums Home > Fethiye Ulaşım > kış uçakları |
Total view : 2245
Replies in this thread : 1
| Author | Topic : kış uçakları |
|
Ufuk Website Member Posts : 3 |
Dalaman - İstanbul THY dışında ki kış uçakları nelerdir ? bilgisi olan var mı ? |
|
aquamarina Administrator Posts : 33 |
Maalesef yok her halde ... Atlas Jet'in programı Kasım'ın başında duruyor gibi görünüyor. Ben de merak etmiştim ... kışın sabahki THY seferi için yataktan kalkıp DLM'a ulaşmak biraz zordur! Dalaman yine de iç hatlar için duşuk priority gibi görünmektedir ... hem fiyatlar yüksek (Ramazan ayı Antalya, İzmir, Trabzon, Ankara, Kahramanmaraş vb ile İstanbul arasındaki seferlerinde büyük indirimler varmış fakat Dalaman ve Bodrum (sahilde tatillerin devamından için) o listede görünmüyor) hem de program günde 1-2 ücak seferine limitlidir. Ayrıca, bu kış, İngiltere ile DLM arasında bu kış charter uçağı seferleri başlayacakmış ... İstanbul'un üzerinde THY koltuklar için istek düşebilir ve gelecek kış daha da limitli bir program sunulabilir. İlginç bir durum - Dalaman hem bu bölgeyi hem de Marmaris'i ve Kalkan'a kadar hizmet veriyor gibi olmalıdır fakat yeterli yolcu bulunamıyor mu? |
|
Google Posts : X |
|
Replies in this thread : 1 |
|
| Related Topics : |
internet
ölüdeniz tekne turu uçak bileti am i on my own? fethiye |
perfect web site
grand boozey platin gold walking to kaya fethiye tiyatro ve diğer kültürel armağanlar ... |
|
Posting levels: |