|
Park sorunu | Ana sayfa | Giriş yap | Kayıt ol | Yardım | Son eklenenler | Ara |
|
|
| Forums Home > Park sorunu > Otopark Mafyası |
Total view : 1972
Replies in this thread : 3
| Author | Topic : Otopark Mafyası |
|
ErcanBey Website Member Posts : 2 |
Arkadaşlar Merhaba, Uzun süreden beri Fethiye gündeminde olan ve sokaklara araç park ettiğimizde peşimizden koşan, camlarımızın önünde asılı duran kağıtlara ve en son da kilitlenen tekerleklere sinir oluyoruz. Ben bu sisteme karşı çıktığım için çok az otopark parası ödedim ve ödemiyeceğimi park görevlilerine söyledim. Otopark cezaları bu güne kadar kimsenin evine gitmemiştir...dün biriken borçlarımı ödemeye gittiğim işletmede ( Özyıldız Parkomat ) sohbet ettim. Bu firma daha evvel cezalarının bedelini almak için belediyeye yönlendiriyorlarmış, fakat bu alınan paralar onlara ulaşmadığı için, kendileri farklı bir yöntem denemeye başlamışlar. Şimdi park parası 15 - 20 makbuzu geçenlere pencerelerine uyarı asıyorlar ve gerekirse tekerlekleri kilitleniyor. Daha sonra çekici geliyor, aracınız sanayiye çekiliyor, uğraşıp duruyorsunuz. Yani devletin trafik cezası kesmeye yetkisi olmayan kişi önce size otopark cezası kesiyor, sonra aracınızı çektiriyor ve halen ödemesseniz uğraşıp duruyorsunuz. Bu konu ile ilgili ne yapılabilir, fikirlerinizi bekliyoruz... |
|
ilkay Website Member Posts : 75 |
buna yıllardır kımse bır sey yapamadi veya yapmak istemedi ama hukuksal olarak mucadele edilmesi gerekiyor bence ilk once bir avukata danısın ısterseniz |
|
ErcanBey Website Member Posts : 2 |
Fethiye Merkezde işiniz varsa ve aracınızı park etmek için en iyi yer Gima'nın parkı ( ücretsiz ) ama yer sorunu olabilir, ve bir diğer yerde Kaymakamlık Binası ile Belediye arasındaki yer. Sokaklara parkettiğiniz araçlar için ödediğiniz her kuruş YEŞİL SERMAYEYE destektir. Çünkü firma yeşil sermayaden..... |
|
ilkay Website Member Posts : 75 |
ercan bey bunları biliyorsaniz ve kanitlayabiliyorsaniz niye yasal yollar basvurmuyorsunuz bence yapın ve ethiyede yeni bir hayat baslatın |
|
Google Posts : X |
|
Replies in this thread : 3 |
|
|
Posting levels: |